Cinta Abadi: Advertlets Cheat Scammer - Tak Bayar
This is BizOppersThis is BizOppers
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!This is BizOppers

Thumbnail Recent Post

Recent Comments

Posted by Shahrol Mohamad - - 1 ulasan

Assalammualaikum, Salam 1 Malaysia....Advertlets akan bayar kepada orang yang dia suka sahaja… blogger yang baru  Haram mampuih die pernah layan… lagi dok dengaq crita die orang tak bayar untuk blogger Malaysia… die orang just bayar untuk blogger Singapura…
aku sorang daripada ramai mangsa yang kene tipu……..
advertlets hutang dengan aku….RM ribu ribu… aku dah email die orang…balas haram.. so mereka dan offline semua live support..
sebelum aku gune advertlet ramai cakap mmg die orang ni penipu… tapi aku buat tak tau aje last kali padan muka aku dengan blog aku... aku ingat nak guna nuffnang.. leh percaya…

Happy Blogging..


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

One Response so far.

  1. wow seyes menakotkan.. haisyh... keje giler tol lah.. tape.. kat akhirat diorang yang seksa..

Leave a Reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...